Koulutustilaisuudet

Koulutustyyppiset valmennustapahtumat ovat sisältörikkaita. Valmentaja saapuu valmennushetkiin aina valmistautuneena kohtaamaan juuri teidät. Ajankohtaiset ja toimivat sisällöt vievät kuulijan esimerkkien kautta aarreaittaan. Keskeisimmät opit pyritään tarjoilemaan tarinan muodossa. Niistä ihmiset ovat tykänneet leirinuotioista alkaen.

Valmennusta rinnalla tehden

Kilpailuttaminen on taitolaji monella tasolla. Miten kohdataan tarjoajat, että kilpailu syntyisi vahvana? Miten yhdistää tarjouskilpailu ja asiakkaan / käyttäjän tarve? Miten tehdä hyvä sopimus? Samalla, kun kilpailuttamista tehdään yhdessä, opit kilpailuttamaan voittoisasti.

Hankintavalmennukset

Hankintavalmennukset menestyville yrityksille

Haluamme ”auttaa sinut aarteen luo”. Aarre löytyy lopulta riviltä, jossa lukee ”voitto”. Yrityksessä tulosta syntyy, kun hankinnat hoidetaan entistäkin paremmin. Valmennuksessa kokemus näkyy ja kuuluu. Miten hankinnat tukevat asiakastyytyväisyyttä? Entä myyntiä? Entä tuloksentekoa? Onko mahdollista menestyä paremmin hankintojen avulla?

Tutustu lisää & Tilaa
Seesam

Tarinallinen tuokio luottamuksesta myyjille & ostajille & henkilöstölle

Voiko luottamuksen merkitystä liikaa korostaa? Henkilöstöhetket & myyjien valmennukset onnistuvat, kun kuulijat saavat nauttia opettavista tarinoista. Esimerkiksi Donskoin tarina puhuu luottamuksesta puhuttelevalla tavalla? Tarinat toimivat!

Tarina jatkuu
Hankintavalmennukset

Voita julkinen tarjouskilpailu

Esa on voitottajamme, joka tuntee juurta ja vartta myöten julkiset hankinnat. Esa pystyy auttamaan teitä voittamaan julkisia tarjouskilpailuja. Apu on konkreettista. Esimerkiksi kun ostaja ilmaisee, että haluaisi tehdä kaupan, mutta ei osaa kilpailuttaa sitä, Esa pystyy palvella sekä ostajaa, että teitä.

Tutustu lisää & Tilaa

Esa Mutanen ja Sanna-Leena Perunka valmentavat teidät tuloksiin. Tutustu valmentajiimme klikkaamalla tästä.

Kysy hyväntekeväisyysvalmennusta koulunuorille ja opettajille

”Jokainen nuori on arvokas. Haluan kannustaa heitä luottamaan itseensä ja tulevaisuuteen. Jokainen nuori voi onnistua, vaikka koulu ei olisi niin sanotusti napannutkaan. Teen resurssien puitteissa hyväntekeväisyystarkoituksessa maksuttomia kouluvierailuja nuorten opinahjoihin yläasteelta alkaen. Vinkkaa itsellesi tärkeää koulua mahdollisuudesta.”

Esa Mutanen

Katso lisää