”Jaamme asiakkaillemme rahaa”

Yleensä sitä kutsutaan voiton tekemiseksi. Tekoja se voiton tekeminen totta vie vaatii. Ensin on myytävä paljon, että voi ostaa paljon. Kun myydään riittävästi ja täytetään asiakkaiden odotukset, tuloksekas ostaminen on seuraava askeleenne voittoihin.

Valmennuksissa kerromme miten voittoisa hankinta tehtään ja miten voittoisa kumppanuus syntyy. Tavoitteenamme on, että otsikon lupaus toteutuu: Asiakas tekee tulosta, jolla tekee sitten mitä parhaimmaksi näkee: monet rahoittaa sillä kasvua ja palkitsee itseään uurastuksesta.

Ensimmäinen askel

Yrityksen avainhenkilönä haluat menestystä. Hankinnoissa menestys syntyy kilpailujen kautta. Me lupaamme herätellä sinut ja muut avainhenkilönne pohtimaan mitä hankinnoissa kannattaisi tehdä voittoisammin. Varaa aikaa puolikas päivä ja tilaa valmennus. Se on voittoisa askel.

 

 

Kokemuksia asiakkailtamme

Klikkaa taikasanat: ovi asiakkaidemme kokemuksiin aukenee.

”Seesam aukene” – portti kokemuksiin. Lue

Seesam aukene – kokemuksia.fi -sivustolla

Kiinnostuitko

Soita tai laita viestiä.

Tarinalliset valmennustuokiot

Tykätyissä valmennuksissa etsitään kilpailun merkitystä ja löydetään se. Tuokiot ovat tarinallisia. Niissä hyödynnetään videoklippejä, jotka havainnollistavat kehittymistä ja kilpailua. Valmennustuokioissa voit aistia voitottajan monipuolisen kokemuksen kilpailuttajana ja kilpailun tuloksista.

Rinnalla valmentaminen

Monet asiakkaat ovat halunneet varmistaa osto-onnistumiset kilpailuttamalla toimittajat yhdessä voitottajamme kanssa. Kokemus osoittaa, että tekemällä oppii! Syntyy tulosta.