Seesam Hankintapalvelut – Voitottaja.

                    

Kaiza Kämäräinen ja Darja Tomurasia voittokamppailussa. Jalkoja hapottaa. Puukatsomon lankkukin hiljenee kotisohvan tavoin hengittämättömäksi. Tähtäys, laukaus, osuma, mylvintä:

Tsik wHOOUumTsik wHOOUum … Ja salamana sauvomaan.

Kilpailuvietti on ottanut vallan. On aika toimittaa asiakkaille sitä tuotetta, minkä toimitusketju on hiottu punttisaleilla, Kontiolahden seinänousuissa ja saksalaisen yritysjätin värittämillä punaisilla patjoilla. On aika näyttää kyntensä. Kilpailukykynsä. Voittaa.

Mutta kuka järjesti kilpailun? Miten se tehtiin? Ketkä kutsuttiin kilpailemaan? Miksi?

Seesam Hankintapalvelut on voitottaja. Ymmärrämme, että vaikka tulos mitataankin voittorivin saldossa, sinne päästäkseen on hiihdettävä omat ladut laadukkaasti, on ammuttava taidokkaasti, on kohdattava kilpailijoiden voimakkuus ja uhmakkuus. On annettava kilpailulle valta, sillä se on laadun ja kilpailukyvyn paras mittari.

Tehtävämme on voitottaa teitä. Sinua ja yritystänne. Palvella teitä niin, että ostonne palvelevat asiakkaitanne niin, että he ovat valmiita luottamaan teihin.

Voitottajana emme halua jättää sinua voitotta. Sanomattakin tiedätte, että voitto on riippuvainen sekä osto-, että myyntihinnasta. Kun molemmat laitetaan iskuun, niin taulut kaatuvat ampumapaikallaTsik wHOOUum ja suksi kulkee liukkaasti kaikissa tilanteissa. Kilpailijat joutuvat takamatkalle. Ja sinä ansaitulle matkalle juhlimaan voitokasta tilikautta.

Me osumme yhdessä. Tsik.

Asiantuntijat

Esa Mutanen

voitottaja, kilpailuttamisen asiantuntija

hankintavalmennukset & hankintapalvelut

Palveluksessanne,

050 493 3523
esa@seesamaukene.fi

Sanna-Leena Perunka

valmentaja, kilpailemisen asiantuntija

puhetyön ammattilainen ja Yle Urheilun ampumahiihto -asiantuntija