Sanna-Leena Perunka – puhetyön ammattilainen, valmentaja, Yle Urheilun asiantuntija

Sanna-Leena rakastamansa lajin ja ampumahiihtolähetyksen miljöössä.

Yle Urheilun ampumahiihtölähetysten innostava ja sanavalmis asiantuntija tietää miten voit saavuttaa tavoitteesi.

Hän on omalla huippu-urheilu-urallaan noussut palkintokorokkeelle maailmancupissa, ollut MM-kilpailuissa parhaimmillaan kahdeksas ja joukkuekilpailussa saavuttanut MM-pronssia.

Perunka on valmentanut sekä nuorten, että naisten ampumahiihtomaajoukkueita.

Koulutukseltaan Sanna-Leena on kasvatustieteen maisteri / luokanopettaja, urheilutoimittaja sekä ammattivalmentaja.

Huippu-urheilun moniosaajana ja puhetyön ammattilaisena Perunka nostaa motivaationne korkealle ja saa teidät tavoittelemaan entistä parempia tuloksia.

Esa Mutanen – kokenut hankintojen ammattilainen ja tuloksen tekijä. Voitottaja.

”Soita rohkeasti, olen sinua varten.” p. 050 493 3523

Jo pikkupoikana Esan kilpailuvietti oli voimakas. Yläasteiässä liikunnallinen Esa oppi jotain syvällistä viisaalta liikunnanopettajaltaan: ”Liikunnasta ei voi saada kymppiä, jos ei osaa kehua vastustajiaan”. Tämän hän painoi sydämeensä. Elämä on koulinut Esasta reilun pelin ystävän, joka pitää kilpailusta. Työura vei vahingossa hankintojen maailmaan. Ja imi mukaansa kilpailuviettisen miehen.

Esa puhuu intohimolla kumppanuuden, verkostoitumisen ja luottamuksen merkityksestä. Näihin mietteisiin hänet on johtanut mielenkiintoinen työura pörssiyhtiössä, julkisella sektorilla ja yrittäjänä. Koulutustilaisuuksissa Esa käyttää paljon esimerkkejä. Hän antaa tilan tarinoille ja kuulijan oivalluksille. Hän näkee paljon vaivaa kehittyäkseen yhä paremmaksi tarinankertojaksi. Esa haluaa palvellla osaamisellaan.

Yksi Esan teeseistä on, että tiukassa tilanteessa oppii parhaiten. Julkiset hankinnat kuulostaa kalsealta, koska ne ovatkin sitä. Tiukka sääntely tekee siitä sellaista. Tuossa maailmassa Esa ei halunnut antaa periksi. Hän on työskennellyt julkisten hankintojen parissa mm. vaativien hankintojen suunnittelijana ja hankintajohtajana. Hän halusi, että julkisissa tarjouskilpailussa nimenomaan kilpailu on keskiössä ja juridiikka omassa sivuroolissaan. Hankintojen asiantuntijapalveluja tuottavaksi yrittäjäksi lähtiessään Esa oivalsi, että kaikki reilua kilpailua edistävät keinot ovat tuloksekkaita myös julkisten hankintojen ulkopuolella. Siellä missä laki ei kurista toimintamalleja, toimii takuulla nekin keinot, jossa laki ohjaa voimakkaasti. Katso, miten yritysasiakkaat ovat nauttineet tuloksista.

Reilu kilpailu on mielenkiintoinen juttu. Esa on huomannut, että kaikki myyjät syttyvät kilpailemaan, kun niille antaa mahdollisuuden menestyä. Reiluus on sitä. Tuloksekkaasti.